Biblioteca Vie

Ediția a V-a


Evenimentul „Biblioteca Vie” s-a desfășurat în cadrul SEDL – Săptămâna Europeană pentru Democrație Locală, campanie organizată anual de Consiliul Europei ce are ca temă pentru anul 2017: ” Participarea, consultarea și angajamentul cetățenilor pentru o democrație locală prosperă”.

În cele două zile dedicate evenimentului, participanții au avut ocazia să își formeze o nouă perspectivă asupra problemei discriminării, prejudecății și a stereotipizării.

Deoarece BIBLIOTECA este un spaţiu dedicat unor multiple oportunităţi, am promovat lectura şi voluntariatul în cadrul unui eveniment inedit care s-a desfăşurat pentru a cincea oară la Medgidia, utilizând o metodă de învăţare non-formală cu un puternic efect de conştientizare.

Citește continuarea pe MedgidiaCity.ro


Biblioteca Municipală Medgidia Filiala Nord și BiblioVoluntarii au onoarea de a anunța deschiderea celei de a V-a ediții a proiectului "Biblioteca Vie", eveniment ce va avea loc în perioada 14 -15 septembrie 2017, în Piațeta Decebal din Medgidia, în intervalul orar 12:00 - 16:00.

“Biblioteca Vie” va funcționa asemeni unei biblioteci normale, păstrând conceptele de împrumut, citire și returnare a cărților, iar, dacă cititorul este avid de lectură, chiar și pe cel al prelungirii perioadei de împrumut.

“Mica” diferență între acest proiect și o bibliotecă normală o reprezintă însăși cărțile: aici, acestea sunt, de fapt, oameni ce vor intra în contact direct cu cititorul.

Citește continuarea pe MedgidiaCity.ro